پادیوم بلاگ

شرکت Fiserv یک شرکت بین‌المللی مستقر در آمریکا است که خدمات و فناوری‌های مالی را به مشتریان خود از جمله بانک‌ها، موسسه‌های اعتباری، کارگزاران سهام، فعالان حوزه لندتک، بیمه و سایر موسسه‌های مالی ارائه می‌کند. این شرکت از سال ۱۹۸۴ کار خود را آغاز کرده و با معرفی سرویس قبوض الکترونیکی در سال ۱۹۹۷، درآمد خود را به یک میلیون دلار رساند. رشد سریع Fiserv به آن اجازه داده تا در طول این سال‌ها شرکت‌های مختلفی از جمله CheckFree و CashEdge را خریداری کند که منجر به افزایش سهم آن از بازار فین‌تک‌ها شد. 

دیگر خرید بزرگ Fiserv مربوط به خریداری شرکت ITI و زیرمجموعه آن، Premier در سال ۱۹۹۵ بود. Premier در آن زمان بزرگترین پلتفرم پردازش حساب آمریکا بود و این خرید باعث شد تا Fiserv بزرگترین سهم را در این بازار داشته باشد.

نوآوری از طریق فناوری

شرکت Fiserv فناوری را به عنوان عنصر کلیدی پیشرفت ارج می‌نهد. آقای فرانک بیسیگنانو، مدیر عامل Fiserv در یک مصاحبه عنوان کرده: «آینده هوشمندی که در حال ساخت آن هستیم توسط فناوری‌های جدیدی ممکن خواهد بود که نحوه تعامل مشتریان ما با مشتریان نهایی و نحوه کار ما در Fiserv را متحول می‌کنند». 

سرویس انتقال وجه Fiserv هر روز توسط هزاران موسسه مالی و میلیون‌ها کاربر و کسب‌و‌کار مورد استفاده قرار می‌گیرد و در آخرین گزارش این شرکت رکورد ۲۵ هزار تراکنش در ثانیه به ثبت رسیده است. 

تعهد Fiserv به نوآوری با تمرکز روی فناوری به این شرکت اجازه داده تا بهترین خدمات را به مشتریان خود ارائه دهند. Fiserv طی ۹ سال از ۱۰ سال اخیر توسط مجله Fortune به عنوان یکی از بهترین شرکت‌های فین‌تک شناخته شده است. بخش عمده این موفقیت خاص تلاش شبانه‌روزی Fiserv برای رقابت در نوآوری است که باعث شده تا در کنار سرویس‌های خلاقانه، با ایجاد یک تجربه کاربری خوب برای مشتریانت، کسب‌و کار خود را توسعه دهد.

شرکت Fiserv حمایت از کسب و‌کارهای خرد

در سال ۲۰۲۰ میلادی Fiserv پلتفرم مدیریت کسب‌وکار خود را ارتقاء داده و با معرفی زیست‌بوم تجاری چندکاناله Carat، حمایت خود از کسب‌و‌کارهای خرد در حوزه‌های مختلف را افزایش داد. چند روز پیش نیز Fiserv و ADP، یکی از بزرگترین شرکت‌های فعال در حوزه راهکارهای مدیریت سرمایه‌های انسانی وارد یک شراکت استراتژیک شدند راهکارهای کسب‌و‌کارهای خرد Fiserv مانند Clover را با راهکارهای مدیریت پرداخت حقوق و منابع انسانی ADP یکپارچه کنند. 

جرقه این همکاری زمانی زده شد که شاخه تحقیقات بازار Fiserv پی برد ۸۷ درصد کسب‌و کارهای خرد ترجیح می‌دهند به جای چند سرویس و راهکار، از سیستم مدیریت کسب‌و‌کار جامع و ساده استفاده کنند. این شراکت به Fiserv و ADP اجازه می‌دهد تا با ترکیب قابلیت‌های گوناگون مانند سیستم پرداخت حقوق، مدیریت دارایی و پرداخت، یک سیستم جامع پیاده‌سازی کنند که تمام نیازهای اساسی یک کسب‌و‌کار خرد را پوشش می‌دهد. این سیستم با اتوماسیون فرایندهای پرداختی و مدیریت هوشمند کسب‌و‌کار، در هزینه و زمان صاحبان این کسب و‌کارها صرفه‌جویی کرده و به آن‌ها اجازه می‌دهد تا به جای فرایندهای تکراری و زمان بر، روی توسعه کسب‌و‌کار خود تمرکز کنند.

نوآوری DNA فین‌تک است

صنعت فین‌تک طی چند سال اخیر و به لطف ظهور و توسعه فناوری های جدید رشد بسیار خوبی را تجربه‌ای کرده است. این رشد و حجم بالای تراکنش‌ها و به تبع آن درآمد قابل توجه، باعث شده تا بازیگران جدیدی پا به عرصه فین‌تک بگذارند. افزایش تعداد بازیگران جدید با ایده‌های نوین باعث شد تا برخی موسسه‌ها و شرکت‌ها قدیمی حوزه مالی جایگاه سابق خود را از دست بهند. اما Fiserv نشان داده است که با استراتژی درست و تمرکز بر نوآوری با تکیه بر فناوری، می‌تواند شرکت‌های قدیمی را را پایدار نگه داشته و حتی سهم آن‌ها از بازارهای مختلف را افزایش دهد. به همین دلیل است که نوآوری را DNA فین‌تک می‌دانند و آینده این بازار دست کسب‌و‌کاری خواهد بود که سرویس خلاقانه‌تر و بهتری را ارائه کند.